Keramiske teglskaller fra tyske Backstein Kontor #1

I samarbejde med producenten Interbau har Backstein Kontor udviklet deres egen kollektion af beklædningssten, som i Danmark kun kan købes her ved Sips Nordic i Odense. Disse keramiske teglskaller blev inspireret af adskillige internationale Backstein-stilarter og er kendetegnet ved tidløse, moderne farver og interessante, livlige overfladestrukturer.

De næsten uendeligt mange forskellige formater, mellem 21 og 60 centimeter, flotte hjørner og overliggere giver arkitekten stor kunstnerisk frihed til sit design. Derudover kan de keramiske teglskaller, hvis vandoptagelse ligger betydeligt under 3 %, med fordel bruges på alle udvendige facadeisoleringssystemer.

Hos Sips Nordic hjælper vi kunder fra hele Danmark, så har du interesse i vores keramiske teglskaller, så tøv ikke med at kontakte os.​

God samvittighed er inkluderet

​Vores beklædningssten og teglskaller er ikke bare flotte at se på, de har også en overbevisende historik: Vores mangeårige samarbejdspartner Interbau står for høj kvalitet, bæredygtighed og fair produktion. Den traditionsrige familievirksomhed fra Westerwald udvikler og producerer 100 % i Tyskland med regionale råstoffer, udelukkende ved hjælp af grøn strøm, efter de bedste tyske standarder og i henhold til en fabriksstandard, der er endnu bedre.

Se og føl selv – besøg vores showroom

På de næste sider finder du et overblik over vores kollektion. Det er selvfølgelig altid bedst at opleve stenene i virkeligheden, så tag endelig kontakt til os, så viser vi gerne vores keramiske beklædningstegl og teglskaller frem i vores showroom i Odense.

På vores leverandørs hjemmeside www.backstein-kontor.de kan du finde meget mere inspiration og se et hav af reference-projekter.

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte Sips Nordic på telefon 69 16 40 50.

Internationalt showroom med tusindvis af muligheder

Backstein Kontor ligger i Köln-Ehrenfeld-distriktet tæt på centrum af Köln. Virksomheden holder til i en charmerende, rustik toetagers bygning med en gård bygget til industrielle formål umiddelbart før Anden verdenskrig. 

Det godt 1.000 kvadratmeter store showroom har udstillet mere end 2000 forskellige mursten, teglskaller og Riemschenkollektioner. Riemchen kaldes i Danmark for skaller, som enten er af tegl eller keramiske lignende fliser.

Under ledelse af Hr. Bernhard Krutzke tilbyder Backstein Kontor rådgivning til adskillige arkitektfirmaer i Tyskland, Østrig og Schweiz indenfor murplanlægning og design. Teamet på ni beskæftiger sig med store og mindre planlægningsopgaver indenfor murdesign.

Vi arrangerer gerne et møde og eventuelt et besøg, for at du kan få inspiration til dit næste projekt.

Få et overblik over vores sortiment af teglskaller

Herunder kan du se en oversigt over det aktuelle sortiment af teglskaller. Vores sortiment bliver løbende udviklet i takt med vores kunders efterspørgsel og de nye muligheder på markedet.

Vi har fokus på løsninger, som sikrer produkter af den bedste kvalitet til en rimelig pris og på samme tid har et eksklusivt, unikt og spændende arkitektonisk udtryk.​

Alkmaar

Amalfi​

Aprilia​

Ballina

Bardolino

Bergamo langformat

Bonn

Breda

Capri

Delft

Dolomiti

Domburg

Durban

Grande Argento

Horwege

Kapstadt

Kentucky

Kentucky langformat

Lugana

Maranello

Massimo

Messina

Nero

Palermo

Piacenza

Piccolo

Portofino

San Carlo

San Remo

Scala

Siena

Utrecht

Vizenca

Victoria

Zwolle

NYHEDER SOMMER 2021​

Arona langformat

Anzio

Bonn langformat

Cesano

Durban langformat

Grande Argento langformat

Jesolo

Messina langformat

Vicenza langformat

​Kontakt os og hør mere

​Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Du kan ringe til os på telefon 69 16 40 50 eller sende en e-mail til info@sipsnordic.dk.

Følg Sips Nordic ​på Facebook

Følg os og få større indbik i vores hverdag, deltag i eventuelle konkurrencer og meget mere.

Om os

Sips Nordic tilbyder en ny slags træelementer, som gør det hurtigt at sætte op, når du enten bygger hus, vægge, kviste eller noget helt fjerde. Vores løsning giver bedre udnyttelse af plads, og gør det billigere.

Få flere kvadratmeter for pengene

Få en bedre isolering

Kan bruges til stort set alle formål

​Sips Nordic ApS

​Sømosegårdvej 14, 5000 Odense C

Navigation med Google Maps

Telefon: 69 16 40 50

E-mail: info@sipsnordic.dk

Har du spørgsmål? Så kontakt os gerne!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Sips Nordic ApS

CVR: 36468645