Keramiske teglskaller fra tyske Backstein Kontor #

​kollektionen „Kontor #1“

I samarbejde med producenten Interbau har Backstein Kontor udviklet deres egen kollektion af beklædningssten, som i Danmark kun kan købes her ved Sips Nordic. Den blev inspireret af adskillige internationale Backstein-stilarter og er kendetegnet ved tidsløse moderne farver og interessante, livlige overfladestrukturer. 

De næsten uendeligt mange forskellige formater, mellem 21 og 60 cm, flotte hjørner og overliggere, giver Arkitekten stor kunstnerisk frihed til sit design. 

De keramiske teglskaller, hvis vandoptagelse ligger betydeligt under 3 %, kan med fordel bruges på alle udvendige facadeisoleringssystemer.  

god samvittighed er inkluderet

Vores beklædningssten og teglskaller er ikke bare flotte at se på, der har også en overbevisende historik: Vores mangeårige samarbejdspartner Interbau står for høj kvalitet, bæredygtighed og fair produktion. Den traditionsrige familievirksomhed fra Westerwald udvikler og producer 100 % i Tyskland: med regionale råstoffer, udelukkende vha. grøn strøm, efter de bedste tyske standarder og iht. en fabriksstandard, der er endnu bedre.

​se og føl selv

På de næste sider finder du et overblik over vores kollektion. Det er selvfølgelig altid bedst, at opleve stenene i virkeligheden, så tag kontakt til os, så viser vi gerne vores keramiske beklædningstegl og teglskaller frem, i vores showroom i Odense.

​På vores leverandørs hjemmeside www.backstein-kontor.de kan du finde meget mere inspiration, og se et hav af reference-projekter. 

Ved spørgsmål, kontakt Sips Nordic på telefon 69 16 40 50

internationalt showroom med tusindvis af muligheder​

Backstein-Kontor ligger i Köln-Ehrenfeld-distriktet tæt på centrum af Köln. Virksomheden holder til i en charmerende, rustik to-etagers bygning med et gård bygget til industrielle formål umiddelbart før Anden verdenskrig. Det godt 1.000 kvadratmeter store showroom har udstillet mere end 2000 forskellige mursten, teglskaller og Riemschenkollektioner, Riemchen kaldes i Danmark for skaller, som enten er af tegl eller keramiske lign. fliser.

Under ledelse af Hr. Bernhard Krutzke tilbyder Backstein-Kontor rådgivning til adskillige arkitektfirmaer i Tyskland, Østrig og Schweiz inden for murplanlægning og design. Teamet på ni beskæftiger sig med store og mindre planlægningsopgaver inden for murdesign.

Vi arrangere gerne et møde evt. et besøg, for at få inspiration til dit næste projekt.

FÅ ​OVERBLIK OVER VORES SORTIMENT

Herunder kan du se en oversigt over det aktuelle sortiment. Vores sortiment bliver løbende udviklet i takt med vores kunders efterspørgsel og de nye muligheder på markedet.

Vi har fokus på løsninger, som sikrer produkter af den bedste kvalitet og på samme tid har et eksklusivt, unikt og spændende arkitektonisk udtryk.

Alkmaar

Amalfi​

Aprilia​

Ballina

Bardolino

Bergamo

Bergamo langformat

Bonn

Breda

Capri

Delft

Dolomiti

Domburg

Durban

Grande Argento

Horwege

Kapstadt

Kentucky

Kentucky langformat

Lugana

Maranello

Massimo

Messina

Nero

Palermo

Piacenza

Piccolo

Portofino

San Carlo

San Remo

Scala

Siena

Utrecht

Vizenca

Victoria

Zwolle

​kontakt os og hør mere

​Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 69 16 40 50 eller sende en e-mail til info@sipsnordic.dk.

følg sips nordic ​på facebook

Følg os og få større indbik i vores hverdag, deltag i eventuelle konkurrencer og meget mere.

om os

Sips Nordic tilbyder en ny slags træelementer, som gør det hurtigt at sætte op, når du enten bygger hus, vægge, kviste eller noget helt fjerde. Vores løsning giver bedre udnyttelse af plads, og gør det billigere.

kontakt os

​Sips Nordic ApS

​Gammel Højmevej 255, 5250 Odense SV

Navigation med Google Maps

Telefon: 69 16 40 50

E-mail: info@sipsnordic.dk